Nazovi 098 884 057 - Ilijana Lončar

  Joga u Požegi

  Tko vodi satove joge?
  Maja Regić Budimir – školovani multi-style/vinyasa joga učitelj. Inače po struci nastavnik geografije.

  Plesom i pokretom bavim se od malih nogu, a sa jogom zadnjih 12 godina. Nakon dugog niza godina osobne prakse 2015. odlučujem upisati GaiaYoga TT200* školu u Zagrebu i početkom 2017. stječem internacionalnu diplomu multi-style / vinyasa učitelj koje obuhvaća integrirano znanje o joga sistemu, s naglaskom na dinamične stilove.

  Nakon završenog programa nastavljam edukaciju u naprednom programu obuke (GaiaYoga TT300) i pohađam brojne radionice iz ashtange, vinyase, yin joge, joga anatomije, joga terapije i joge za djecu kod renomiranih svjetski poznatih učitelja.

  Pri kraju joga obuke, povremeno radim kao instruktor u tadašnjem joga Studiju Ekam u Požegi, a tokom 2018. godine vodim jogu u Scenskom studiu ARTina.

  Jogu doživljavam kao idealan alat za osobni rast i razvoj i kao inteligentan, kreativan sustav prirodnih pokreta tijela.

  Volim vježbati i sama kreirati izazovne, fluidne i kreativne sekvence asana u vinyasama uz inspirativnu glazbu, ali i strukturu ashtanga joge s velikim fokusom na kvalitetu i važnost daha u svakodnevnom životu.

  *GaiaYoga TT200 program registriran je pri Yoga Alliance i International Yoga Federation,
  (krovnim regulativnim organizacijama u svijetu joge).

  Kada i gdje se održava program joge?

  Srijedom od 08:00 do 09:00 u Dubrovačkoj 65a, Požega

  Petkom od 17:00 do 18:00 u Dubrovačkoj 65a, Požega

  Početak 08.09.2023.

  Za ostala pitanja vezano za joga u Požegi pogledajte u našoj rubrici najčešća pitanja.

  Kako do Yoga Požega ?